-

hvem er -?
- en ung jente, nordafrikansk opprinnelse, 160 cm, bor sammen med bestemoren sin i femte etasje i en gul blokk tretti minutter unna oslo med tog, samler på kriser og bøker, drikker en del vann, går ofte på do, tror på korrekt uttale, pugger gloser og er redd for å 'lage scener'. liker pizza.

hvem er -?
- en ghettonerd som bor i liten forstad, hører på nittitalls rap og r'n b, liker trash-tv (ala ricki lake og the days of our lives) og oprah, skulle ønske hun hadde rastafletter og var svartere enn natta, trives best i glittertights og tygger helst khat. tulla. tygger helst tyggis (extra sweet mint) og blåser bobler all day long.

hvem er -?
- en araber som vokser opp blant hvite mennesker, blir kalt 'muldyr' av unger med blond lugg, bytter skole tre ganger i løpet av et år, husker sjelden hvor mange søsken hun har, liker å lage mat og tror på arrangerte ekteskap.

hvem er -?
- en morapuler uten like.

hvem er -?
- en post-pubertal tenåringsjente, sover alt for lite, tar toget inn til byen bare for å gå rundt, se på bygninger og alle de stressede mødrene som drar barna sine bortover fortuauet, blir glad for kaffeinvitasjoner og mail. 


hvem er -?
- en jente med planer om å flytte til byen, tenker at hun burde lese mer russisk litteratur og se oftere på sitcoms, har ønsket seg hund til jul tre år på rad, som liten trodde hun at hun kanskje var i familie med harry potter fordi hun også har et arr i ansiktet (venstre kinn).
 
hvem er -?
- nitten år gammel jente som altfor ofte drømmer om å våkne opp med en fremmed mann i utlandet.


(hvem er +?)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar